Over ons als opdrachtgever

De inhuurdesk is de plek waar gemeenten Amstelveen en Aalsmeer opdrachten voor inhuur van derden uitzetten. Twee aantrekkelijke gemeenten nabij Amsterdam en Schiphol. De organisatie is groot genoeg voor voldoende uitdaging en klein genoeg voor een persoonlijke sfeer. Kom jij ook werken voor Amstelveen en Aalsmeer?

Samenwerkende gemeenten

Gemeente Aalsmeer heeft diverse taken uitbesteed aan de ambtelijke organisatie van gemeente Amstelveen. Werken voor Amstelveen betekent dus vaak ook werken voor Aalsmeer. Het werken voor twee gemeentebesturen vraagt flexibiliteit en sensitiviteit van medewerkers. Voor jou als professional biedt het een kans om je werkveld te verbreden.

Wij zijn een veelzijdige organisatie. Amstelveen is een ondernemende, groene en internationale stad. Aalsmeer is een levendige gemeente met een rijk verenigingsleven en veel bedrijvigheid. Beide zijn gelegen nabij Amsterdam en Schiphol. Daardoor is de organisatie groot genoeg voor voldoende uitdaging en klein genoeg voor een persoonlijke sfeer.

We vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de wensen en behoeften van onze inwoners. Via een stadspeiling, bijeenkomsten en onderzoeken achterhalen we hoe zij denken over de voorzieningen op het gebied van bijvoorbeeld sport, cultuur, wonen of leefbaarheid. Zo werken we iedere dag aan de verbetering van onze dienstverlening.

Kom jij ook werken voor Amstelveen en Aalsmeer?

Bij de gemeente Amstelveen en Aalsmeer zoeken we flexibele professionals die in staat zijn om onze organisatie naar een hoger niveau te tillen. We werken daarbij graag met jong talent en vanuit de kernwaarden resultaatgericht, betrouwbaar en klantgericht. Durf jij initiatief te nemen en behaal je graag het beste resultaat? Dan ben jij wellicht een collega die we zoeken. We hebben regelmatig vacatures en huren professionals in via een inhuurdesk.